Object

Title: Sposoby odżywiania się przez konsumentów – nowe trendy

PLMET:

click here to follow the link

Title:

Sposoby odżywiania się przez konsumentów – nowe trendy

Alternative title:

Ways of nutrition by consumers – new trends

Creator:

Dejnaka, Agnieszka

ORCID:

0000-0001-6222-3187

Subject and Keywords:

nutrition trends   conscious nutrition   fit   consumer behavior  
trendy w żywieniu   świadome odżywianie   fit   zachowania konsumentów   żywienie   odżywianie

Abstract:

Food trends are developing and are likely to develop in two extreme directions. A few years ago, superfoods products were difficult to access, today they are everyday life on store shelves. It is difficult to determine how many trends are currently on the market regarding the ways of consuming consumers, however, there are a lot of them and from day to day new “ideas for nutrition” are coming. The chapter presents selected new trends regarding the way consumers eat. Selected food trends of consumers were described: “conscious nutrition”, “respect for animals” and “being fit”. The aim of the chapter was to evaluate new trends in consumer nutrition. The goal was achieved through literature studies, presentation and analysis of secondary research results and their interpretation and based on critical analysis of tren  
Trendy żywnościowe rozwijają się i prawdopodobnie będą się rozwijać w dwóch skrajnych kierunkach. Kilka lat temu produkty superfoods były trudno dostępne, dzisiaj są już codziennością na półkach sklepowych. Trudno określić, jak wiele obecnie na rynku jest trendów dotyczących sposobów odżywiania się konsumentów, jednakże jest ich bardzo dużo i z dnia na dzień przybywają nowe „pomysły na odżywianie”. W rozdziale zaprezentowano wybrane, nowe trendy dotyczące sposobów odżywania się konsumentów. Opisane zostały wybrane trendy żywnościowe konsumentów: „świadome odżywianie”, „poszanowanie zwierząt” oraz „bycie fit”. Celem rozdziału była ocena nowych trendów w odżywianiu konsumentów. Cel został zrealizowany poprzez studia literaturowe, prezentację i analizę wyników badań wtórnych i ich interpretację oraz na podstawie analizy krytycznej trendów

Place of publishing:

Wrocław

Publisher:

E-Wydawnictwo. Prawnicza i Ekonomiczna Biblioteka Cyfrowa. Wydział Prawa, Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego

Contributor:

Nowak, Wioletta. Red.   Szalonka, Katarzyna. Red.   Waniowski, Paweł. Rec.   Niemczyk, Agata. Rec.

Date issued:

2019

Detailed Type:

e-book  
e-książka

Identifier:

oai:repozytorium.uni.wroc.pl:99738

DOI:

10.34616/23.19.114

Language:

pol

Relation:

(Prace Naukowe Wydziału Prawa, Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego)   (E-Monografie ; nr 153)

WUL Catalog:

click here to follow the link

Is part of:

Zdrowie i style życia

Rights holder:

Copyright by Wydział Prawa, Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego

Autor opisu:

WR U/PAdjm

Object collections:

Last modified:

Jun 15, 2021

In our library since:

Dec 4, 2019

Number of object content hits:

2 593

Number of object content views in PDF format

3185

All available object's versions:

https://www.repozytorium.uni.wroc.pl/publication/107905

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH (DC)

OAI-PMH (METS)

Objects Similar

This page uses 'cookies'. More information