- Contexts of changes in the habits in contemporary consumption: The pandemic and the crisis
Szczegóły obiektu: Contexts of changes in the habits in contemporary consumption: The pandemic and the crisis
PDF
Struktura
Acta Universitatis Wratislaviensis. Ekonomia.
Opis
- PLMET:
http://confluence.man.poznan.pl/community/display/FBCMETGUIDE - Tytuł:
- Tytuł publikacji grupowej:
- Twórca: ;
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ;
- Opis:
- Abstrakt:
- Miejsce wydania:
- Wydawca: ;
- Współtwórca: : ; :
- Data wydania:
- Typ zasobu: ;
- Szczegółowy typ zasobu: ;
- Identyfikator:
oai:repozytorium.uni.wroc.pl:141226 ; https://doi.org/10.19195/2658-1310.29.4.1 ; ; - Język:
- Język streszczenia:
- Powiązanie:
- Katalog BUWr: https://katalog.bu.uni.wroc.pl/lib/item?id=chamo:109884
- Jest wersją: Czasopisma Naukowe w Sieci
- Prawa dostępu: ;
- Licencja: ; https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.en ;; https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.pl
- Właściciel praw:
- Lokalizacja oryginału:
- Autor opisu:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2024-09-09
- Data ostatniej modyfikacji: 2024-09-09
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 39
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Pobierz manifest IIIF:
Zobacz także
Food deconsumption as part of a sustainable lifestyle: A study of Polish deconsumers
Twórca:Szuszkiewicz, Anita
Typ:tekst
Współtwórca:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna
Zachowania organizacyjne w małych firmach z udziałem kapitału zagranicznego we Wrocławiu
Twórca:Wardzała-Kordyś, Joanna
Typ:tekst
Współtwórca:Olszewski, Leon