- Wpływ mlecznych produktów fermentowanych na zdrowie człowieka
Szczegóły obiektu: Wpływ mlecznych produktów fermentowanych na zdrowie człowieka
PDF
Struktura
Zdrowie i style życia : determinanty długości życia.
Opis
- PLMET:
http://confluence.man.poznan.pl/community/display/FBCMETGUIDE - Tytuł:
- Tytuł odmienny:
- Twórca:
; 
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;; ;
- Abstrakt: ;
- Miejsce wydania:
- Wydawca:
- Współtwórca:
: ;
: ; : ;
: ;
: ;
: ;
: ;
: ; : - Data wydania:
- Data zastrzeżenia praw autorskich:
- Typ zasobu: ;
- Szczegółowy typ zasobu: ;
- Identyfikator:
oai:repozytorium.uni.wroc.pl:118596 ; https://doi.org/10.34616/23.20.114 - Język:
- Język streszczenia:
; - Powiązanie: ;
- Jest częścią:
https://www.bibliotekacyfrowa.pl/dlibra/publication/128103 - Tytuł źródłowy:
- Typ zasobu źródłowego:
- Powiązany identyfikator:
- Typ identyfikatora:
- Pierwsza strona:
- Ostatnia strona:
- Prawa dostępu: ;
- Licencja: ;
- Właściciel praw:
- Autor opisu:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2020-12-07
- Data ostatniej modyfikacji: 2025-11-17
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 6183
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Pobierz manifest IIIF:
Zobacz także
Milk and dairy products as a source of antiviral compounds
Twórca:Wajs, Joanna; Król, Karolina; Brodziak, Aneta
Typ:tekst
Współtwórca:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna; Kwaśnicki, Witold; Światowy, Grażyna; Niezgoda, Agnieszka; Rudawska, Iga; Niemczyk, Agata; Witek, Lucyna; Gardocka-Jałowiec, Anna; Mruk, Henryk; Bronkowska, Monika
Żłobki i stacje „Kropla Mleka” jako placówki wspierające ubogie rodziny w Królestwie Polskim na przełomie XIX i XX wieku
Twórca:Bołdyrew, Aneta
Typ:tekst
Deficyty obowiązującej w prawie polskim regulacji w zakresie reklamy i innych technik marketingowych dotyczących produktów relewantnych dla ochrony karmienia piersią, ze szczególnym uwzględnieniem preparatów do początkowego żywienia niemowląt : zarys problematyki
Twórca:Koronkiewicz-Wiórek, Anna
Typ:tekst
Współtwórca:Frąckowiak, Józef
Uwarunkowania zarządzania własnym zdrowiem
Twórca:Mruk, Henryk
Typ:tekst
Współtwórca:Szalonka, Katarzyna; Nowak, Wioletta
Zdrowie dzieci i młodzieży jako produkt medialny? (analizy i refleksje)
Twórca:Kowalski, Mirosław
Typ:tekst
Rola działań w zakresie e-zdrowia w obliczu pandemii COVID-19
Twórca:Rogalska, Anna; Syrkiewicz-Świtała, Magdalena
Typ:tekst
Współtwórca:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna; Kwaśnicki, Witold; Światowy, Grażyna; Niezgoda, Agnieszka; Rudawska, Iga; Niemczyk, Agata; Witek, Lucyna; Gardocka-Jałowiec, Anna; Mruk, Henryk; Bronkowska, Monika
Edukacja i promocja zdrowia w zachowaniach podmiotów rynku
Twórca:Światowy, Grażyna
Typ:tekst
Współtwórca:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna; Waniowski, Paweł; Niemczyk, Agata
W trosce o zdrowie psychiczne młodzieży – pomiędzy dialogiem a biblioterapią
Twórca:Kociołek, Roksana; Janowiec, Anna; Majcher, Agnieszka
Typ:tekst
Współtwórca:Czernianin, Wiktor