Andrzej Borodo, „Konstrukcja prawna ustawy budżetowej”, „Dom Organizatora”, Toruń 2017, ISBN 978-83-7285-824-5, s. 155 - Wantoch-Rekowski, Jacek (Uniwersytet Wrocławski. Wydział Prawa, Administracji i Ekonomii, 2018)
Artykuł recenzyjny analizuje i ocenia monografię pt. Konstrukcja prawna ustawy budżetowej
Keywords: ustawa; budżet; finanse publiczne; plan finansowy