Elon Musk’s business strategy and leadership model - Kuśmierska, Aleksandra (E-Wydawnictwo. Prawnicza i Ekonomiczna Biblioteka Cyfrowa. Wydział Prawa, Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego, 2018)
W artykule opisano rozwiązania biznesowe oraz innowacyjne działania, których autorem jest Elon Musk, a które będą miały wpływ na przyszłość naszej planety. Przedstawiono charakterystykę nowego i odważnego sposobu zarządzania biznesem oraz w jaki sposób stać się liderem odnoszącym sukcesy w biznesie.
Keywords: innowacje; przyszłość; technologia; przywództwo w biznesie