Public organizations versus private organizations? - Chrisidu-Budnik, Agnieszka (E-Wydawnictwo. Prawnicza i Ekonomiczna Biblioteka Cyfrowa. Wydział Prawa, Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego, 2018)
W artykule dokonano przeglądu literatury przedmiotu w celu stwierdzenia zasadności dokonywania dystynkcji organizacje publiczne – organizacje prywatne.
Keywords: organizacje; publiczny; prywatny