Analiza bazy PsycARTICLES pod kątem tytułów przypisanych do słowa kluczowego „bibliotherapy” - Chatzipentidis, Kiriakos (2016)
Przedmiotem artykułu będzie analiza bazy PsycARTICLES pod kątem tytułów przypisanych do słowa kluczowego „bibliotherapy”. Przedstawiona zostanie również bibliografia biblioterapeutyczna bazy PsycARTICLES.
Keywords: biblioterapia; biblioterapia badania; biblioterapia literatura; PsycARTICLES