Analiza bazy ProQuest Dissertations and Theses pod kątem rozpraw doktorskich i prac naukowych przypisanych do słowa kluczowego „bibliotherapy” - Chatzipentidis, Kiriakos (2016)
Analizie zostaną poddane rozprawy doktorskie i prace naukowe wyszukiwane poprzez słowo kluczowe „bibliotherapy” (biblioterapia) w bazie ProQuest Dissertations and Theses.
Keywords: ProQuest Dissertations and Theses; biblioterapia jako nauka; biblioterapia; biblioterapia bazy danych; biblioterapia bibliografia