DINI - Deutsche Initiative für Netzwerkinformation e. V. – Niemiecka Inicjatywa na rzecz Informacji Sieciowej - Cencora, Arkadiusz
Artykuł o formie organizacji serwerów publikacji naukowych i zasadach certyfikacji ich usług oraz o naukowej informacji sieciowej.
Keywords: biblioteki niemieckie; informacja naukowa; publikacje elektroniczne; usługi sieciowe; biblioteki cyfrowe; Internet