Report of WG2 (Lisbon, 2023) - Joachimiak, Grzegorz (https://earlymuse.eu/ EarlyMuse, 2023)
Raport ze spotkania grupy roboczej 'Sources' w ramach projektu A New Ecosystem of Early Music Studies (COST action 21161).
Keywords: źródła muzyczne; muzyka dawna; COST