Architektura informacji, logistyki oraz organizacji wdrożenia e-usług
Projekt „Workflow do opracowania publikacji cyfrowych na uczelni” współfinansowany jest przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego i realizowany przez Uniwersytet Wrocławski w ramach Programu Operacyjnego Polska Cyfrowa na lata 2014-2020, Osi Priorytetowa nr 2 „E-administracja i otwarty rząd”, Działania nr 2.4 „Tworzenie usług i aplikacji wykorzystujących e-usługi publiczne i informacje sektora publicznego”.
Keywords: publikacje naukowe; biblioteka cyfrowa; OCR; Biblioteka Uniwersytecka; WLT; repozytorium; digitalizacja; TransLab; agregator dorobku naukowego; wirtualne laboratorium transkrypcji; Uniwersytet Wroclawski; ADN; transkrypcja; cyfryzacja; agregator; workflow