Style życia jako kategorie opisu realizacji zadań rozwojowych przez dorosłe osoby z lekką niepełnosprawnością intelektualną - Bąbka, Jarosław (EDUsfera. Ewa Jurczyk-Romanowska, 2020)
Celem artykułu jest opisanie stylów życia dorosłych osób z lekką niepełnosprawnością intelektualną
Keywords: dorosłość; niepełnosprawność intelektualna; style życia; zadania rozwowe