Family with a drug problem: intergenerational transmission of the dysfunction - Motyka, Marek; Jedynak, Witold (EDUsfera. Ewa Jurczyk-Romanowska, 2020)
W niniejszym artykule omówiono rodzinne uwarunkowania determinujące używanie narkotyków.
Keywords: narkotyki; młodzież; inicjacja narkotykowa; zaniedbania rodzinne; redukcja szkód