Nowelizacja formy czynności prawnej w prawie cywilnym - Szostek, Dariusz (Wydawnictwo C.H. Beck, 2017)
Celem niniejszego opracowania jest przedstawienie zakresu oraz celów nowelizacji Kodeksu cywilnego z 8.9.2016 r. w zakresie formy czynności prawnych i skutków tychże zmian na prawo prywatne.
Keywords: forma czynności prawnych; forma dokumentowa; forma elektroniczna; podpis elektroniczny; kwalifikowany podpis elektroniczny