Czy biblioteka może zbudować miasto na nowo? O miastotwórczej mocy biblioteki w kontekście Biblioteki Ordynacji Zamojskiej (1803–1811) - Korneluk, Paulina (Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego, 2020)
-
Keywords: Koło Naukowe Bibliotekoznawców Uniwersytetu Wrocławskiego; Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego; Instytut Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego; działalność studencka