Prace magisterskie obronione w Instytucie Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego w latach 1961–2014 – próba analizy naukometrycznej - Dziurdzia, Tomasz (Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego, 2020)
-
Keywords: Koło Naukowe Bibliotekoznawców Uniwersytetu Wrocławskiego; Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego; Instytut Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego; działalność studencka