„Bibliobiznes” – jak Koło Naukowe Bibliotekoznawców Uniwersytetu Wrocławskiego zdobyło pierwsze miejsce na Giełdzie Kół Naukowych w 2015 roku - Sierżęga, Wojciech (Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego, 2020)
-
Keywords: Koło Naukowe Bibliotekoznawców Uniwersytetu Wrocławskiego; Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego; Instytut Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego; działalność studencka