Student zawsze obecny : 60 lat działalności Koła Naukowego Bibliotekoznawców Uniwersytetu Wrocławskiego (1960–2020): Od redakcji - Kowalczyk, Olga; Łubocki, Jakub Maciej (Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego, 2020)
-
Keywords: Koło Naukowe Bibliotekoznawców Uniwersytetu Wrocławskiego; Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego; Instytut Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego; działalność studencka