Dowód z elektronicznego dokumentu prywatnego w postępowaniu cywilnym - Jesion, Mirosława (Wydawnictwo C.H. Beck, 2019)
Przedmiotem niniejszego opracowania są zagadnienia związane ze zdefiniowaniem pojęcia „elektroniczny dokument prywatny”. Jednocześnie zostanie poruszona problematyka dopuszczenia i przeprowadzenia dowodu z elektronicznego dokumentu prywatnego w kontekście konieczności informatyzacji postępowania cywilnego.
Keywords: dowód; dokument; informatyzacja