Zagadnienie kosztów niezbędnych do celowego prowadzenia egzekucji i ich ustalanie przez komorników sądowych - Gil, Izabella (E-Wydawnictwo. Prawnicza i Ekonomiczna Biblioteka Cyfrowa. Wydział Prawa, Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego, 2020)
W artykule omówiono zagadnienie ustalania kosztów egzekucyjnych przez komornika sądowego wg dotychczasowych i aktualnych przepisów. Wyjaśniono zasady ustalania opłaty egzekucyjnej.
Keywords: komornik sądowy; koszty egzekucji