Książeczka do rzeczy. W stronę biblioterapii kulturowej - Kapusta, Anna (2016)
Recenzja: Ewelina Lasota, Dorota Majkowska-Szajer, Słowa do rzeczy, Muzeum Etnograficzne im. Seweryna Udzieli w Krakowie, Kraków 2014
Keywords: museum; review; material for bibliotherapy; bond; tradition